Mi a GOLData?

A GOLData innovatív üzleti intelligencia megoldás, mely képes gyorsabban, akár valós időben hozzáférést biztosítani az üzleti adatokhoz a különböző vezetői szinteken, ezzel nagy mértékben támogatva a tényalapú döntéshozatalt a vállalati működési hatékonyságot erősítve.

A bevezetés során a különböző elszigetelt és egymással nem, vagy korlátozottan kapcsolódó informatikai rendszerek döntéshozók által fontosnak ítélt adatai közös gyűjtőhelyen kerülnek összerendezésre, ezzel integrálva és jól érthetően megjelenítve azok releváns információtartalmát és összefüggéseit. 

Miért a GOLData?

Mi abban hiszünk és azt tapasztaljuk a piacon, hogy az adatok megfelelő és szakértő felhasználásával sikeresebb és hatékonyabb vállalkozások építhetők, melyek élen járnak vetélytársaik inkább: versenytársaik között a GOLData által kínált piaci versenyelőnyt kihasználva. 

A GOLData célja, hogy átláthatóvá és könnyedén, akár azonnal felhasználhatóvá tegye a vállalkozásokban létrejött adatokat, ezzel támogatva a vállalatok hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb és nyereségesebb működését. 

A GOLData közös termékünk a VisualLabs partnerünkkel, és az ő oldaluk ezen a linken érhető el!

GOLData – Great decisions

What challenges do leaders face in the 21st century?

In a fast-paced market environment, the continuous information flow towards executives demands prompt and complex decisions from You. However, by giving transparency of the information flow, You can make optimal and well-informed decisions even immediately.

GOLData

  • provides you a real-time, online, professional decision support, innovative notification and forecasting,
  • available on multiple devices (to you) at any time and from anywhere,
  • empowers you to make well-founded (leadership) decisions for the efficient and secure operation of your company.

You are the first! GOLData – Great decisions